Roxana Hulpe prezintă știrile la Pro TV alături de Cosmin Stan. Dincolo de cariera ei, prezentatoarea are o relație cu Bogdan Rădulescu, care aseară, 3 august, a cerut-o în căsătorie. Vedeta a spus marele DA fără să stea pe gânduri.

Cererea în căsătorie a avut loc pe Cluj Arena, stadionul unde astăzi începe UNTOLD 2022. Bogdan Rădulescu i-a pregătit iubitei o surpriză de zile mari, un clip video cu ei doi pe un ecran uriaș.

Ulterior, el i-a dat inelul și a cerut-o în căsătorie. Roxana Hulpe a căzut în genunchi și a spus imediat DA. Ea a încărcat și pe Instagram o fotografie cu momentul. „

Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenuncheat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, a transmis ea plină de emoție.

Un foc de artificii a fost lansat după ce ea a acceptat cererea în căsătorie, chiar de pe scena principală a festivalului UNTOLD 2022.

Cine e viitorul soț al Roxanei Hulpe

Bogdan Rădulescu este manager la Untold și Neversea. El și Edy Chereji au înființat festivalurile. În iunie, Bogdan Rădulescu și Roxana Hulpe s-au afișat oficial împreună ca un cuplu.

Înainte de această relație, prezentatoarea de la Pro TV s-a iubit cinci ani cu chef Alex Petricean, în pandemie ei încă își făceau planuri de nuntă, scrie Libertatea pentru femei. Poreclit „DArtagnan”, chef Alex Petricean a devenit cunoscut după participarea sa la prima ediție MasterChef, unde a câștigat locul al treilea.
î

coral