Mukinka Chibanga este castigatorul premiului de 20.000 de euro! Concurentul a impresionat juratii, dar si telespectatorii cu o interpretare de exceptie.

12 concurenti s-au luptat in finala sezonului 7 , iar Mukinka, un tanar de origine africana a venit in fata celor 3 jurati cu un un numar inedit de stand-up in care a vorbit despre adaptarea la traditiile, obiceiurile si conditiile din tara noastra, i-a impresionat pe toti. Si a castigat.

Ceilalti finalisti de la iUmor

Comediantul Silviu Gherman a tradus intr-un mod amuzant o scena dintr-un film cu samurai, spre amuzamentul Deliei, castigandu-si locul in finala. Mario Lopez a cucerit juriul cu un numar de magie care l-a impresionat chiar si pe Cheloo.

George Tinta, un obisnuit al concursului a reusit sa ajunga si el in finala, desi a venit deghizat. Cristian Dumitru si Bogdan Nitu, cei doi comedianti care formeaza trupa Ha-Rap, au reusit sa impresioneze juratii si sa ajunga in marea finala.

Cu un numar in care a vorbit despre greutatile vietii, Dan Tutu a reusit sa castige simpatia lui Cheloo si sa ajunga in Marea Finala. Alex Serban este un corporatist care vrea sa isi schimbe cariera si sa se concentreze pe numere umoristice. I-a mers din plin, astfel ca a ajuns in marea finala.

Adrian Constantin si Andrei Jipca au venit pe scena iUmor cu un numar de glume improzivate pe muzica hip-hop, iar prestatia lor a avut succes. Bianca si Eduard si-au asigurat locul in marea finala cu ajutorul unui numar de magie comica.

Cristian Denis, un artist stradal cu prestatii apreciate si in Europa a cucerit publicul cu scamatoriile sale si i-a lasat masca si pe jurati. Bogdan Calin s-a prezentat pe scena iUmor cu glume scrise de el, pe care le mai posteaza si pe conturile sale de socializare, iar prestatia sa a fost apreciata de Mihai Bendeac.

Patrick Cottet, francezul despre care Cheloo a spus ca este preferatul sau, a venit cu un numar care a combinat stand-up-ul cu pantomima si a reusit sa castige semifinala.

coral