La sapte luni de la moartea designerului Razvan Ciobanu, avocata si bua lui prietena face dezvaluiri uluitoare despre cine ar fi vinovat. Ea sustine ca intr-un final a aflat tot ce s-a intamplat in acea noapte cand Razvan Ciobanu a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un copac, iar detaliile vor fi facute publice in curand.

”As fi vrut sa fie sanctionat, insa, din pacate, ce a facut acel individ nu intra in sfera infractiunilor prevazute de Codul Penal. Daca ar fi pedepsita mizeria umana cu siguranta ne-am plimba intr-un oras pe jumatate gol. Audierile s-au terminat. Astept solutia in dosar. O cunosc, insa astept sa-mi fie comunicata.

Parintii lui Razvan nu isi vor mai reveni vreodata. Nici nu cred ca au cum. Starea medicala a tatalui este in continuare precara, incercam sa tinem sub control cu medicamentatie”, a declarat Laura Vicol in exclusivitate pentru CIAO.RO.

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident de masina

Pe numele primit la nastere Mihaita-Razvan Ciobanu, designerul a murit fulgerator in urma unui accident infiorator, petrecut in dimineata de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea in localitatea Sacele dinspre Navodari, judetul Constanta. Dupa orasul Navodari, creatorul de moda ar fi parasit drumul judetean, arata primele date ale anchetei. Masina de teren si-a continuat drumul pe camp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltata, apoi a intrat inca 150 de metri intr-o zona cu arbusti. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori si a smuls din radacini cativa copaci, iar in final, autoturismul s-a oprit pe roti, izbindu-se frontal de un copac.

Razvan Ciobanu se intorcea de la o petrecere de pe litoral si se pare ca nu purta centura de siguranta in momentul tragediei. Inainte de accidentul dramatic, el a incercat sa trimita un mesaj – designerul implinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Razvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legisti care au efectuat autopsia.

coral