Alexandra Macesanu este ultima tanara pe care Gheorghe Dinca a rapit-o apoi, se pare, ar fi omorat-o. Dar ancheta este departe de a se fi incheiat. Astfel, o echipa a cautat osemintele fetei de 15 ani la cimitirul din Caracal.

Se suspecteaza faptul ca acestea ar fi ascunse chiar in mormantul parintilor monstrului din Caracal. “Au intrat in cimitir, m-au intrebat care e mormantul familiei lui Dinca Gheorghe si le-am aratat. Aici, au verificat daca umblase cineva la stratul de beton”, a declarat, pentru libertatea.ro, seful groparilor din cimitir.

Ultimele cuvinte ale Alexandrei catre mama sa

Alexandra Macesanu a fost luata ”la ocazie” de criminalul Gheorghe Dinca, iar destinul a devenit unul tragic. ”Monstrul din Caracal” a sechestrat-o, a violat-o si a ucis-o pe adolescenta, apoi i-a incinerat trupul – conform propriilor declaratii – intr-un cuptor improvizat.

Mama Alexandrei, distrusa de durere, a povestit la Romania TV care au fost ultimele cuvinte spuse de fata sa. A vorbit cu ea la telefon in ziua in care drumul Alexandrei Macesanu s-a intersectat, din nefericire, cu acela al ”Monstrului din Caracal”. Alexandra ar fi trebuit sa se intalneasca, in acea zi, cu un baiat, apoi avea repetitie la dansuri. Insa intreg scenariul s-a schimbat, dramatic, iar adolescenta nu a mai raspuns la telefon.

„Cand a plecat eu eram la serviciu. Nu am mai stiut daca ea a ajuns la Caracal. Urma sa se intalneasca cu un baiat si apoi sa se duca la repetitie la dansuri. Dar cand a fost sa sune baiatul respectiv, nu s-au intalnit. Ea nu a mai raspuns la telefon. Seara cand am venit de la serviciu si am vazut ca nu a ajuns acasa am inceput sa ma ingrijorez” , a povestit mama Alexandrei.

Mama Alexandrei Macesanu spune ca a intrebat-o pe fiica ei daca a gasit banii pe care ii lasase, asa cum facea mereu, iar aceasta a confirmat si a spus ca va avea grija. „Am sunat-o la 9.05 de la serviciu si am intrebat-o: . Am intrebat-o ce face cea mica si i-am spus: . Exact asa i-am spus. Asa ii spuneam mereu. A raspuns: Asa s-a incheiat” , potrivit Romania TV.

coral