Andreea Balan si-a anuntat fanii, pe un nou vlog, pe canalul ei de Youtube, ca este pregatita sa aduca pe lume al doilea copil al sau. Ea a spus ca si-a facut bagajul pentru maternitate, ba a dat si detalii. Este o valiza mica si aproape goala!

„Sunt emotionata, nerabdatoare si abia astept sa o strang in brate, abia astept sa o vad, sa o pup si sa o miros. Abia astept sa o aducem acasa, sa o cunoasca Ella si sa vedem cum este viata cu doi copii. Cand esti in luna a noua, obosesti din orice, chiar si atunci cand mananci obosesti, si cand vorbesti…nu mai poti sa faci nimic, nu mai poti sa zici nimic…Bagajul de nastere este o valiza mititica si aproape goala. De ce goala? Pentru ca eu sunt unul din cazurile care nasc la privat. In bagajel am lucrurile cele mai importante”, a povestit Andreea Balan.

Andreea Balan a intrat in cea de-a 38-a saptamana de sarcina si abia asteapta sa o aduca pe lume pe micuta Clara Maria, cea de-a doua fetita a ei si a lui George Burcea. Andreea Balan a declarat recent, petru VIVA, ca e radicala in educatia fetitelor sale. „Daca ii inveti asa se vor trezi la 20 de ani ca nu se vor descurca!”, spunea vedete.

Andreea Balan, transanta inainte de nastere!

Andreea Balan urmeaza sa aduca pe lume inca o fetita si spune ca este pregatita pentru acest mare eveniment din viata familiei. Pe de alta parte, insa, Andreea crede ca nu va fi cazul sa traiasca numai pentru a creste copii. Copiii, spune Andreea, trebuie invatati sa se descurce si singuri, la un moment dat.

Doua fete implica si multe discutii in contradictoriu. Chiar daca sunt surori. Andreea Balan sper ca fetele ei sa nu ajunga vreodata la certuri si gelozii. „Eu sper sa nu existe certuri, discutii si gelozii intre ele. Nu vor incepe cu genti si pantofi, pentru ca nu o sa le arat eu si nu o sa le invat eu cu genti si pantofi, pentru ca nici eu nu sunt asa. Nu sunt o impatimita a shopping-ului sau innebunita dupa tot felul de lucruri foarte scumpe. Mi se pare ca este o prostie ca parintii sa arate si sa ofere brand-uri copiilor”, a spus artista.

Andreea Balan are o ”politica de mama” interesanta. Copiii nu trebuie rasfatati permanent, iar pe masura ce inainteaza in varsta trebuie sa invete ceea ce inseamna responsabilitatea.

”Stai putin sa munceasca si sa-si cumpere singuri. Pana la 20 de ani le oferi chestii normale, firesti. Daca vor sa-si cumpere brand-uri, genti si asa mai departe, masini scumpe… sa-si cumpere ei. Daca ii inveti asa se vor trezi la 20 de ani ca nu se vor descurca in viata. Nu vor depinde de mine, pentru ca nu vreau sa muncesc toata viata ca sa cresc copii”, a povestit Andreea Balan, pentru viva.ro.

coral