Adelina Chivu si-a impresionat apropiatii si fanii, dupa ce a facut public un mesaj care are legatura cu familia ei. In postarea de pe retelele de socializare, vedeta a vorbit despre Cristi Chivu, dar si despre cele doua fiice pe care le au impreuna. Marturisirea care le-a adus lacrimi in ochi unora a fost facuta chiar de Ziua Indragostitilor.

Cristi Chivu, surpriza romantica de Valentine’s Day din partea sotiei sale, Adelina

Valentine’s Day – Ziua Indragostitilor – este o sarbatoare care a impartit intrega lume in trei tabere: cei care o adora, altii care sustin ca e binevenita alaturi de alte pretexte de a oferi un cadou persoanei iubire, iar cei din a treia categorie sunt de parere ca dragostea trebuie sarbatorita in fiecare zi, nu doar pe 14 februarie. Ei bine, desi Adelina Chivu nu a afirmat aceasta ultima idee niciodata, ea asa isi traieste viata alaturi de Cristi Chivu si cele doua fetite superbe pe care le au impreuna. Dovada sunt sutele de postari pe care le-a facut de-a lungul anilor.

Ieri, cu ocazia Zilei Indragostitilor, vedeta a facut publica o poza emotionanta in care apar Cristi Chivu si printesele lor. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos,  Anastasia, care are opt anisori si Natalia, care are 10 il saruta pe obraz pe fostul fotbalist. Descrierea pusa de Adelina Chivu la fotografie este o declaratie emotionanta de iubire. “My Valentines  @cristianchivu @nataliachivu @anastasiachivu #feteleluitata #iubiremare #lovetobeloved”, este mesajul cu care Adelina Chivu a insotit fotografia cu cele mai dragi si mai importante persoane din viata ei.

coral