Atat prietenii lui Mihai Constantinescu, cat si toti cei care l-au ascultat de-a lungul timpului, considera ca se petrece o minune in viata acestuia. Iar cea care a oferit ultimele informatii a fost chiar Simona, sotia artistului. Internat de mai multe luni la Spitalul de Urgenta din Capitala, indragitul cantaret da semne ca starea sa de sanatate se imbunatateste.

Este vorba despre o evolutie favorabila a starii de sanatate a lui Mihai Constantinescu, lenta – e drept – dar care nu poate fi pusa la indoiala. ”Mihai este inca la Terapie Intensiva, dar, multumesc lui Dumnezeu, se vede ca evolueaza in bine. Acum trebuie sa mai avem doar rabdare”, a declafrat Simona, sotia lui Mihai Constantinescu.

Sotia lui Mihai Contantinescu a facut, totodata, si o dezvaluire cu adevarat imbucuratoare: ”Nu vorbeste, inca, dar speram ca se va intampla asta cat de curand. Dar intelege tot, reactioneaza la stimuli! Ma strange de mana cand vorbesc cu el, cand vrea ceva, este un lucru care ne incurajeaza, care ne face sa fim optimisti”, a mai declarat Simona Secrier, sotia lui Mihai Contantinescu, pentru wowbiz.ro.
Alte vesti bune

Acum cateva zile au sosit si alte vesti care au confirmat imbunatatirea starii de sanatate a lui Mihai Constantinescu.  Artistul este inca slabit, dar evolutia este vizibila. Surprinzator, artistul a putut sa isi miste mainile si – se vorbeste chiar despre o ”minune” – a reusit sa bea apa singur, dintr-o cana.

De la inceputul saptamanii, el a facut o serie de progese, poate minore pentru multi, dar extrem de importante pentru el si familie. Daca initial si-a putut misca mainile, acum, a baut apa singur, din cana! E o minune! Toata lumea se roaga si spera ca lucrurile sa evolueze si mai mult”, au dezvaluit surse din spital.

”Mihai se simte mai bine. Este adevarat, este foarte slabit, dar exista o evolutie vizibila in cazul lui in ultima perioada. Drept dovada, doctorii care il monitorizeaza permanent  au decis sa ii administreze mancaruri usoare, in special supe si legume pasate. Partea de hrana si irigare a organelor este facuta in continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicatiile la rinichi. Mai mult, artistul a inceput sa isi miste membrele si, de cateva ori, in sfarsit, a reusit sa se ridice”, a declarat o sursa apropiata familiei, conform wowbiz.ro.

coral