La opt luni de la moartea lui Petrică Mâţu Stoian, bătălia pentru averea marelui artist pare să fi ajuns la final. Impresarul Doru Gușman și surorile interpretului de muzică populară au fost într-un scandal uriaș, însă acum s-a ajuns la un numitor comun.

S-a împărţit oficial averea lui Petrică Mâțu Stoian. Artistul a lăsat în urma sa nu doar  o durere uriașă în rândul familiei, al prietenilor și al fanilor, ci şi o avere considerabilă.

Război în instanță între familia lui Petrică Mâțu Stoian și doctorii care l-au tratat pe artist! “Toți au greșit, toți medicii”

Petrică Mâțu Stoian deţinea două firme la care era asociat cu impresarul său, dar și o vilă din Craiova, acolo unde locuia înainte de a muri, la care se adaugă drepturile de autor ale pieselor lui. Una dintre firme a fost închisă după moartea sa, iar 50% dintre acțiuni au fost luate de membrii din familia lui Petrică Mâțu Stoian, iar restul de 50% a revenit impresarului Doru Gușman.

Cea de-a doua firmă a revenit în totalitate lui Doru Gușman, după ce moștenitorii regretatului artist au acceptat cesiunea: „În urma cesiunii, societatea devine societate cu asociat unic, în persoana domnului Gușman Constantin. Se numește domnul Gușman Constantin pentru un mandat de administrator pe o perioada de 99 de ani, pentru reprezentarea societății, mandatul va fi exercitat cu putere deplină de reprezentare.

Gușman Constantin deține 200 de părți sociale, în valoare de 1 leu fiecare, în total 200 de lei, reprezentând 100% capitalul social și cota-parte de participare la beneficii și pierderi”.

În ceea ce privește vila, aici lucrurile mai durează. „Noi am luat, până acum, ceea ce ni se cuvenea. Vila? Vom vedea ce se va întâmpla la proces. Acolo se vor rezolva toate!”, a spus sora lui Petrică Mîțu Stoian, Maria Tărchilă, conform SpyNews.

Petrică Mâțu Stoian ar mai deţine o maşină de lux, casa părintească din Isverna, două apartamente pe Litoral, în Eforie Nord, iar înainte să moară şi-ar fi cumpărat un apartament în cartierul Primăverii din Capitală şi o vilă în Craiova. În total, aproximativ un milion de euro!

coral