News Flash:

S-au afișat rezultatele sesiunii de toamnă a Bacalaureatului

2 Septembrie 2020
575 Vizualizari | 0 Comentarii
elevi medii

S-au afișat rezultatele examenului de Bacalaureat 2020, sesiunea din toamnă, pe site-ul edu.ro. Candidații își pot verifica nota atât pe site cât și pe avizierele liceelor.

În sesiune de toamnă au fost înscriși peste 42.700 de candidați, iar peste 24.900 de candidați provin din promoția 2019-2020, restul candidaților fiind din promoțiile anterioare.

Rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui şi a prenumelui pe site-ul edu.ro, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare, conform Ministerului Educației.

Așadar nimeni nu va putea vedea numele niciunui candidat asociat cu o notă. Totul se va desfășura pe baza unor coduri unice corespunzătoare fiecărui participant, la fel ca și în sesiunea de vara a acestui an.

Elevii pot despune contestațiile atât în format fizic cât și electronic. Persoanele care doresc să depună contestație trebuie să completeze, semnze și să depună/ trimită electronic o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat la cunostință nota că nota acordată după contestație poate fi modificată, după caz, prin creștere sau descreștere. Candidații minori vor avea nevoie de semnătura părinților pentru declarația-tip, potrivit Minitserului Educației.

Rezultatele finale la Bacalaureat 2020, sesiunea de toamnă, după soluţionarea contestaţiilor vor fi comunicate sâmbătă, 5 septembrie.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bacalaureat toamna elevi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 22 queries | Mysql time :0.044493 (s)