Au avut parte de o iubire patimasa, plina cu suisuri si coborasuri. Andreea Mantea si Cristi Mitrea au luat-o pe drumuri separate in urma cu ceva vreme, iar multi credeau ca nu ii vor mai vedea niciodata impreuna. Ei bine, acum putem pune in sfarsit intrebarea: s-au impacat Andreea Mantea si Cristi Mitrea?

Andreea Mantea si Cristi Mitrea au ramas in relatii bune, de dragul fiului pe care il au impreuna. Micutul David este legatura dintre cei doi, mai ales in ultima perioada, cand Cristi Mitrea si-a intrat in plin in rolul de tata.

Andreea Mantea si Cristi Mitrea, iesire la restaurant

De curand, Andreea Mantea si Cristi Mitrea au lasat deoparte orice raca ar fi existat intre ei doi si au iesit in oras, la un restaurant cu specific romanesc. N-au fost singuri, ci insotiti de fiul lor David.

Cei trei au fost protagonistii unui adevarat tablou de familie, bucurandu-se impreuna de mancaruri delicioase, printre care si un platou de dulciuri care l-a lasat mut pe micutul David.

Intelegerea facuta de Andreea Mantea cu Cristian Mitrea

Invitat in cadrul emisiunii "Xtra Night Show", Cristian Mitrea a povestit despre relatia lui cu Andreea Mantea de acum, la patru ani de la despartire. Chiar daca nu mai formeaza un cuplu, pe cei doi ii leaga David, baietelul lor, pentru care ei fac tot posibilul ca lucrurile sa se desfasoare asa cum trebuie si sa nu mai existe tensiuni.

„Ne intelegem foarte bine, comunicarea este foarte buna pentru a-l creste pe David. Am facut un deal foarte bun (n.r. o intelegere). Am fost lucruri pe care trebuia sa le lasam sa se sedimenteze. Ce trebuie sa facem e foarte simplu: sa avem grija ca David sa nu simta tensiunile dintre noi. Suntem o familie pana la urma si o sa ne ajutam unul pe altul ori de cate ori e nevoie”, a povestit Cristian Mitrea despre relatia cu Andreea Mantea.

coral