Cei care vor călători cu autobuze ale Companiei de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca vor avea din nou ocazia să asculte fragmente din piese interpretate de actorii Teatrului Național (TNCN).

TNCN încheie acest an aniversar cu ultimele două episoade din proiectul "Săptămâna de teatru în autobuz". Cei care vor călători cu autobuze ale CTP în săptămâna 16-22 decembrie vor avea ocazia să asculte fragmente din piese de teatru din dramaturgia universală, în interpretarea actorilor Adriana Băilescu, Ramona Dumitrean, Cătălin Codreanu, Cătălin Herlo și Miron Maxim.

"Începând cu ajunul Crăciunului și până aproape de finalul anului, vă invităm cu bucurie să intrăm împreună în lumea teatrului românesc. Cadoul de Crăciun pe care vi l-am pregătit în acest an îl găsiți în autobuzele clujene!

În săptămâna 24-30 decembrie vă vor însoți în călătoriile dumneavoastră vocile actorilor TNCN: Adriana Băilescu, Diana Buluga, Petre Băcioiu, Ionuț Caras și Cătălin Codreanu, care interprează fragmente din piese din dramaturgia românească. Scenariile sunt realizate de Anca Hațiegan, iar regia este semnată de Andreea Iacob", arată TNCN.

Materialele vor fi difuzate zilnic în autobuze, în perioadele menționate, între orele 10:00 și 12:00 și 19:00 – 21:00. Aceste ultime două episoade din cadrul proiectului au fost realizate în parteneriat cu Radio Cluj, în studioul căruia au fost înregistrate, și cu CTP Cluj-Napoca.

coral