Andra şi Cătălin Măruţă sunt un model demn de urmat pentru toate cuplurile din ţară, având în vedere dragostea pe care şi-o poartă. Astăzi, soţul cântăreţei şi-a aniversat ziua de naştere, iar artista a avut un mesaj extrem de emoţionant pentru acesta.

Andra este o femeie împlinită pe toate planurile. Cântăreaţa are o carieră de succes datorită talentului său incontestabil în muzică şi o familie minunată, formată din soţul său Cătălin şi cei doi copii: David şi micuţa Eva. Astăzi, artista este în culmea fericirii, deoarece partenerul său de viaţă îşi sărbătoreşte aniversarea.

Cântăreaţa a ţinut să împărtăşească această veste cu fanii săi, împărtăşindu-le o fotografie emoţionantă cu ea şi soţul său. Cu această ocazie, Andra i-a transmis lui Cătălin Măruţă o declaraţie frumoasă de dragoste.

"E ziua lui şi întotdeauna vreau să sărbătoresc de parcă ar fi și a mea. Ce e al meu e şi al lui şi invers, nu? La mulți ani, dragul meu. Ești tot ce mi-am dorit! ", a scris Andra pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei cu ea şi Cătălin Măruţă.

Admiratorii celebrului cuplu au fost foarte încântaţi de acest eveniment, drept pentru care şi-au exprimat simpatia prin mii de like-uri şi comentarii.

"La mulți ani!!! Să vă bucurați de tot ce aveți!  / Fiţi Binecuvântaţi!La mulţi aniii sănătoşi, Cătălin! / Cei mai dragi! ", sunt doar unele dintre comentarii fanilor de pe reţelele sociale.

coral