A face o alegere nu este un lucru usor, dar inainte de a cumpara o narghilea, este important sa reflectati utilizarea pe care o veti da acesteia, astfel incat modelul ales sa corespunda perfect asteptarilor voastre. Ghidul nostru va ofera cateva puncte cheie esentiale si absolut necesare de a alege mai bine narghileaua care vi se potriveste. Cand faceti prima achizitie de narghilea, va confruntati cu mai multe dileme. Cu ce model sa incepeti? La ce pret? Mare sau mica? O narghilea traditionala sau moderna? Prima conceptie gresita despre narghilea este ca modelele mai mari produc mai mult fum decat cele mai mici. Nu aveti nevoie de o narghilea mare pentru a va bucura de o narghilea buna! De fapt, o narghilea mini poate fi perfecta atat pentru incepatori, cat si pentru clientii mai pretentiosi. Exista la fel de multa calitate ca si finisaj si material, asa ca va trebui sa alegeti in functie de material (aluminiu, inox, sticla), de design si de pretul care vi se potriveste. Pe acest site puteti gasi mai multe modele pe care sa le cumparati.

<![endif]–>

Ce narghilea e potrivita pentru un incepator?

Modelele clasice sunt cele mai accesibile si mai putin costisitoare de pe piata. Alocati intre 350 si 600 de lei pentru o narghilea care se va potrivi si celor mai mici bugete. Modelele mai mici ofera, fara indoiala cel mai bun raport calitate-pret si se vor potrivi perfect tuturor incepatorilor. Gama variata de shisha se adreseaza unui public din ce in ce mai larg si din acest motiv exista pe piata diferite modele de narghilele care sa satisfaca cerintele oricarui client.

Alegerea materialelor si a culorilor pentru narghileaua voastra

Ca toate obiectele de utilitate sau de divertisment, narghilelele au o prezenta decorativa care nu trebuie subestimata. Optiunile voastre in materie de estetica le vor permite sa se potriveasca in orice tip de interior sau unitate. In plus, conferindu-le un aspect exotic sau luxos, puteti contribui la o experienta si mai satisfacatoare, in care fumatorul se va simti total absorbit. Pentru unii, ele pot fi sinonime cu o vacanta sau o pauza de relaxare, asa ca nu ezitati sa jucati pe acest aspect.

Astfel, indiferent de buget, veti putea gasi o narghilea potrivita, intr-o gama larga de forme, materiale si culori care sa se incadreze cu usurinta in orice decor. De exemplu, daca doriti sa vedeti fumul imprastiat in interiorul dispozitivului, cel mai bine este sa alegeti un material precum sticla. Pe de alta parte, nu este cea mai recomandata alegere in ceea ce priveste rezistenta, asa ca s-ar putea sa preferati sa optati in schimb pentru acrilic transparent. Totul este o chestiune de gust si de prioritati! Bineinteles, exista modele preasamblate, optimizate pentru anumite utilizari, asa ca este important sa parcurgeti toate optiunile disponibile pentru voi, in calitate de consumator.

Narghilea moderna

Narghilelele cu design modern atrag atentia in mai multe moduri. Pe langa faptul ca sunt usor de asamblat si utilizat, acestea au un desing care se face remarcat in orice incapere. Puteti opta pentru o nargilea eleganta, de dimensiuni mici, care sa fie usor de transportat si curatat, dar care sa isi faca simtita prezenta pe orice raft.

coral