News Flash:

Salina Turda a demarat procedurile pentru a intra în patrimoniul UNESCO. „Suntem mândri cu Salina noastră”

7 Iunie 2022
339 Vizualizari | 0 Comentarii
Salina Turda

Salina Turda a demarat procedurile de a intra în patrimoniul mondial UNESCO respectiv pe lista locurilor importante a căror conservare este esențială pentru întreaga comunitate globală.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de primarul din Turda, Cristian Matei:

„Salina Turda a demarat procedurile de a intra în patrimoniul mondial UNESCO respectiv pe lista locurilor importante a căror conservare este esențială pentru întreaga comunitate globală.

Suntem mândri cu Salina noastră, drept pentru care promovăm acest obiectiv turistic inedit atât pe plan local, cât și național și internațional.

La acest moment Salina Turda este în plin proces de modernizare și automatizare. Astfel, schimbăm paradigmele de la Salină prin tehnologizarea serviciilor turistice și modernizarea spațiilor din proximitatea ei.

Totodată, vă reamintim că prin adoptarea unei strategii de marketing am reușit promovarea celui mai frumos subteran din lume, modelat de oameni, în aeroportul Cluj-Napoca și urmează prezentarea în alte 110 aeroporturi internaționale.

Salina Turda este în top 3 mondial în publicații de specialitate, consacrate în turism, iar noi facem tot posibilul pentru a acorda atenția cuvenită acestui obiectiv pentru a fi mereu în topul celor mai frumoase și moderne destinații din lume”.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1033 (s) | 22 queries | Mysql time :0.032629 (s)