Sanziana Buruiana a dat lumina reflectoarelor pe viata de familie, blondina se ocupa acum de cresterea fetitei sale, care a implinit trei anisori. Cele doua au o legatura foarte stransa si se simte minunat cand isi adoarme fiica la san, care si acum o alapteaza.

„Este destul de greu sa ma desprind de ea si ea de mine. Si ne-am format o legatura prin alaptat, iar mamele care nu alapteaza nu stiu acest lucru. Nu credeam ca exista legatura asta. E foarte emotionant sa il vezi pe micut cum se uita la tine si adoarme la san. A mea deja e maricica, a implinit 3 ani, inca mai cere. Am incercat sa o pacalesc, mi-am pus plasturi, dar nu m-a lasat inima sa nu-i dau. Am observat ca laptele inca mai este consistent. Mananca si mancare, ea. Bea si sucuri naturale, dar rolul laptelui este pentru imnuitate, nu contacteaza virusuri. Toti din casa eram raciti, ea nu a racit deloc. E la gradinita, sta in colectivitate, dar nu raceste deloc„, a declarat, pentru Wowbiz.ro, Sanziana Buruiana.

Mai mult decat atat, reucnoatste celebra blondina, acesta este si motivul pentru care, momentan, nicinu se poate gandi sa ii faca izabelei un fratios sau o surioara. ”Ii plac foarte mult copiii, are grija de bebelusi, se joaca cu papusile, cu jucariile, face pe mama cu eu. Este deja domnisoara, stiu ca deja s-au facut trei ani, dar nu pot sa nu o alaptez. De aceea nici nu pot sa ii fac un fratior, ca mi-e frica ca nu i-ar ceda locul la san”, a mai spus blondina.

coral