Sanziana Buruiana s-a retras din lumina reflectoarelor si s-a dedicat in totalitate familiei. Fosta asistenta TV are o familie asa cum si-a dorit dintotdeauna si este foarte fericita. Sanziana Buruiana a recunoscut ca isi alapteaza si acum fetita, desi Isabela are 4 ani.

Sanziana Buruiana a devenit mama in urma cu patru ani, iar de atunci viata ei s-a schimbat complet. Vedeta a renuntat la aparitiile dese la TV, dar si sa se dea in spectacol asa cum ne obisnuia in urma cu multi ani.

Invitata in platoul emisiunii La Maruta, Sanziana Buruiana a marturisit ca isi alapteaza si acum fetita, desi aceasta are 4 ani. Vedeta nu are de gand sa o intarce pe micuta, ci spune ca va renunta singura la acest obicei la un moment dat.

Uimit de cele auzite, Catalin Maruta a intrebat-o ce parere medicul pediatru despre aceasta situatie. Sanziana Buruiana a declarat ca a vorbit cu doctorul, iar acesta a zis ca este foarte bine pentru imunitatea copilului.

'Vreau sa intru in Cartea Recordurilor pentru cea mai lunga perioada de alaptare a unui copil. Ea are 4 ani si inca o alaptez. Nu renunta. La un moment dat cred ca o sa se rusineze ea si o sa renunte. Alaptez de cate ori doreste. Dimineata si seara cu siguranta da. Nu imi e greu, pentru ca ea mananca, bea si laptic. Asta e mai mult un alint asa, cred eu. Medicul pediatru mi-a zis ca e bine pentru imunitatea ei. Nu o alaptez in oras. Nu am fost de acord cu alaptatul in public', a povestit Sanziana Buruiana in emisiunea lui Catalin Maruta de la ProTV.

coral