Radu Mazare s-a casatorit ieri cu femeia care i-a fost alaturi in ultimii 10 ani. Roxana Mihalache a plecat neagra de suparare de la cununia civila care a avut loc la Penitenciarul Rahova.

Sotia lui Radu Mazare nu a vrut sa ramana la camera intima

Radu Mazare si-a vazut visul implinit ieri. Fostul primar al Constantei s-a casatorit cu logodnica sa Roxana Mihalache. La scurt timp dupa cununia civila Roxana a parasit penitenciarul Rahova si le-a spus jurnalistilor ca Radu este foarte suparat ca a fost condamnat pe nedrept. „Nu vreau sa mai spun nimic, Radu este suparat. Va dati seama ca situatia nu este deloc usoara. E nevinovat”, a declarat sotia lui Radu Mazare.

Ziua nuntii nu a fost una foarte fericita pentru mireasa lui Mazare. Roxana a purtat o rochie pe care o avea deja in garderoba, nu a primit niciun inel de logodna si mirii nu au avut nici verighete. La cununia civila au participat doar rudele fostului primar, parintii Roxanei au lipsit. Poate si acestea au contribuit la starea miresei care nu a fost una prea buna.

Roxana a parasit penitenciarul la doar doua ore de la cununia civila, desi avea posibilitatea sa petreceaca 48 de ore alaturi de proaspatul ei sot. Actuala doamna Mazare a parasit inchisoarea cu capul plecat si cu certificatul de casatorie in mana.

Radu Mazare si Roxana au dreptul la intimitate o data la 3 luni

Potrivit legii Roxana putea petrece alaturi de sotul ei 48 de ore, dar fostul model a zis ”pas”. Cei doi nu vor avea parte de prea multa intimitate. Radu si Roxana Mazare pot avea relatii intime doar o data la trei luni, timp de trei ore.

Poate acesta a fost motivul pentru care Radu Mazare a tinut neaparat sa se casatoreasca fiind in spatele gratiilor. Roxana nu ar fi fost primita la camera intima daca cei doi nu ar fi fost casatoriti. Fostul primar al Constantei are de stat ani grei dupa gratii fiind condamnat la 9 ani de inchisoare.

coral