News Flash:

Scandal in showbiz. Lovitura primita de Florin Pastrama dupa ce a iesit de la Ferma

8 Aprilie 2019
1181 Vizualizari | 0 Comentarii

Florin Pastrama a ”iesit” de la ”Ferma”, insa n-are momente de liniste sau odihna. Trebuie sa se prezinte in fata judecatorilor, intr-un dosar ”cu greutate”.

Despre ce este vorba? Intr-un dosar inregistrat la Tribunalul Bucuresti, Florin Pastrama are calitatea de parat, alaturi de alti membri ai familiei sale. Reclamantii sustin ca acestia ar fi incheiat un contract de vanzare-cumparare dubios.

Concret, Ruxandra si Cristian V. solicita ca instanta sa constate nulitatea documentului respectiv, incheiat intre familia Pastrama si o ruda de la care reclamantii au mostenit o avere impresionanta. Tototdata, reclamantii pretind si restituirea unui imobil cu valoare consistenta.

Florin Pastrama are ”experienta” la capitolul ”procese”

Florin Pastrama a mai trecut prin fata judecatorilor, numai ca, la data respectiva, era vorba despre o suma pe care trebuia sa o plateasca fiindca nu si-a achitat… intretinerea.

„Admite actiunea. Obliga paratul sa achite reclamantei suma de suma de 504,95 lei – reprezentand contravaloare servicii de apa si canalizare. Obliga paratul sa achite reclamantei suma de 50 lei – cu titlu de cheltuieli de judecata. Executorie de drept”.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1068 (s) | 22 queries | Mysql time :0.048124 (s)