S-au despartit, insa pastreaza o relatie civilizata datorita fetitei lor, incercand sa faca totul pentru ca aceasta sa nu sufere din cauza separarii. Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol si-au spus ”adio”, luand prin surprindere lumea showbizului autohton, iar pana acum se parea ca vor ramane intr-o relatie de amicitie.

Totusi, iata ca apar si unele ”probleme” in viata fostului cuplu, iar Alexandru Papadopol a luat o decizie drastica. Totul s-a intamplat dupa ce Ioana si-a sarbatorit ziua de nastere la Roma. Fetita a ramas in grija lui Alexandru, in perioada respectiva, iar Ioana a avut parte de o surpriza de proportii atunci cand a revenit in tara.

„Am facut 43 de ani si am vrut sa petrec singura cu o prietena. M-am plimbat toata ziua prin Roma, am primit un colier de la prietena mea”, a declarat Ioana Ginghina pentru click.ro.

Reactia lui Alexandru Papadopol a fost prompta, iar Ioana – dupa ce s-a intors de la Roma – vedeta a primit un telefon de la fostul sot. Acesta nu a felicitat-o cu ocaziea zilei de nastere, ci… i-a interzis Ioanei sa-i mai foloseasca numele. „Si acum cum o sa-i spun: el?!”, s-a intrebat Ioana Ginghina.

”El a fost un pic mai ciudat, mai distant”

Despărțirea de Alexandru Papadopol a fost ”anunțată” cu mai multă vreme înainte, Iar Ioana Ginghină a mărturisit că ”semnalele” din partea soțului au pus-o pe gânduri. După vacanța de vară pe care cei doi și-au petrecut-o împreună, Alexandru Papadopol a început să fie mai distant, iar Ioana Ginghină a observat că este nefericit și au avut câteva discuții.

“Am fost în vacanţa de vară unde el a fost un pic mai ciudat, mai distant, supărat. Când am ajuns acasă l-am întrebat ce are. Atunci mi-a zis: uite care e treaba, că nu merge, că el simte ceva, nu ştie. Era nefericit. Mi se pare un lucru destul de important. Îmi dau seama că viaţa e foarte frumoasă, e păcat să stai aşa într-o relaţie. Ideea este că şi după, nu e aşa o problemă. Şi eu acum sunt mai fericită ca înainte. Eu nu mai făceam nimic pentru mine şi e mare greşeală“, a mai spus Ioana Ginghină.

coral