Intre Presedintele Romaniei si Ministrul Afacerilor Interne ar fi izbucnit un scandal, dupa ce s-a anuntat ca politistii vor imparti lumina de Paste cetatenilor, conform unor surse politice citate de Antena 3.

Astfel ca, o situatie contrariata ar fi aparut intre Klaus Iohannis si Ion Marcel Vela, iar Presedintele Romaniei va sustine in cursul zilei de miercuri o sedinta la care va participa si ministrul Marcel Vela. Neintelegerile au aparut in momentul in care Ministrul Afacerilor Interne a anuntat ca politistii vor imparti lumina in noaptea de Inviere. Cei care ar fi fost dezamagiti total de decizia lui Vela ar fi fost Nelu Tataru, ministrul Sanatatii si Florin Citu, ministrul de Finante. Acestia s-ar fi plans premierului Ludovic Orban ca ”si-ar bate joc” de masurile luate pana in acest moment, iar cetatenii ar putea fi pusi in pericol. Decizia luata de Marcel Vela ar fi fost facuta fara acordul membrilor Guvernului si al Presedintelui Romaniei.

Mesaj socant aparut in spatiul public, dupa ce Marcel Vela a semnat acordul MAI-BOR

Adriana Saftoiu a primit un apel tulburator dupa anuntul lui Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, privind decizia pentru sarbatorile pascale de anul acesta. Fostul deputat a facut cateva declaratii publice dupa discutia pe care a avut-o cu o prietena.

”Prietena mea, absolventa de Teologie, ma suna: „Sunteti niste cretini! Incalcati porunca a 6-a, sa nu ucizi! Asta faceti voi acum cu organizarea de Paste! Ne ucideti”. Atat mi-a spus si a inchis”, a povestit Adriana Saftoiu pe Facebook.

coral