Mukinka Chibanga a castigat marea finala de la iUmor, sezonul 7. Numarul sau a convins atat juriul cat si publicul ca merita premiul de 20.000 de euro!

Mukinka a facut un adevarat show pe scena de la iUmor, vineri seara. A prezentat un numar de stand up diferit de cele vazute pana acum.

Mukinka a inceput in forta numarul sau! Acesta a vorbit despre traditiile romanilor atunci cand se sarbatoreste ziua de nume explicand cum se zice „La multi ani” si cum se pupa sarbatoritul de Sfatntul Andrei si de Sfantul Ion, si a specificat ca numele lui nu se gaseste printre sfiintii romani, astfel ca lui lumea ii ureaza toate cele bune de Black Friday.

Totusi, au fost unele comentarii ale unor telespectatori care au considerat ca nu el ar fi trebuit sa castige. ”What???? El a castigat?/?? DE ce, ca naste nevasta-sa? Caz social si asta? Nu merita, a fost doar bun dar nu cel mai bun … SMS urile sunt doar abureala, este clar … Pe departe trebuia sa castige Gherman sau Patrick, au fost cei mai grozavi”, este cel mai acid dintre toate.

”A fost manevra. Tutu, de departe, cel mai bun”, ”Ce a facut, pe voi v-a cucerit faptul ca a invatat limba, ca altfel erau altii dispusi la premii”, ”Silviu mi s-a parut cel mai bun! Pacat!, A fost bun dar totusi. In niciun sezon nu s a castigat pe bune”, sunt alte comentarii.

coral