Adriana Simionescu, fata lui Adi Minune, a cantat vineri seara la Vocea Romaniei, cand a avut loc a doua semifinala. Ea se afla in echipa lui Horia Brenciu. Se pare ca nu a facut-o prea bine, din moment ce urmaritorii emisiunii au taxat-o pe paginile de socializare.

„Il credeam pe Brenciu impartial dar m-am inselat”, ”Poate taticu’ fetei ii mai canta pe la vreo paranghelie, gratis”, ”Hai Horia, fugi la antene ca acolo smecheria chiar este la ea acasa”, ”Daca si urechea mea afoana a simtit falsurile… e grav”, ”Prea increzuta in comparatie cu prestatia si falseturile. Se vede deja finalista. Cat despre Brenciu si ceilalti antrenori sunt dezamagita de felul in care ii tin isonul”, sunt cateva dintre replici.

„Se simte frustrarea…”

”Voce slaba! Urla! Nu interpreteaza!”, ”Se simte frustrarea si disperarea copilului caruia nu i se refuza niciodata nimic, nimic”, ”Aroganta si infumurata! Pacat de piesa. Nu i se potrivea deloc. Poate o balada sau o piesa balcanica o prindea…”, ”De toata jena, am ajuns sa promovam toate beizadelele, un mare minus pentru emisiune, pacat..”, au continuat comentariile si pe pagina oficiala a emisiunii de la Pro TV.

„Nu am venit la Vocea Romaniei ca sa castig. Dar si daca o sa castig, m-as bucura enorm”, spunea Adriana, inainte sa cante.

coral