La scurt timp dupa ce s-a aflat ca fratii Ristei au parasit competitia de la Antena 1 s-a declansat un scandal monstruos, iar acuzatiile potrivit carora emisiunea ar fi regizata nu au intarziat sa apara. Speak nu a mai suportat si a rabufnit in public. Indragitul cantaret a spus tot adevarul despre filmarile de la “Asia Express” si se numara printre concurentii care s-au calificat in a doua etapa a show-ului, care a avut loc in Taiwan.

Speak a rabufnit si a spus tot adevarul despre filmarile de la “Asia Express”

Fericit ca el si iubita sa, Stefania, au reusit sa mearga mai departe in competitie, Speak a publicat azi-noapte o poza de album de pe platourile de filmare de la “Asia Express”. Imaginea a fost insotita de umatorul mesaj: “Ne doare la… suntem deja in Taiwan!”. Printre sutele de comentarii stranse la nici macar o ora de postare, artistul a avut o surpriza neplacuta… o replica acida la fotografie.

“Emisiune regizata. Nici nu ma mai uit la emisiunea asta de c…t”, a scris o tanara, dupa cum puteti observa intr-una dintre imaginile din galeria foto a articolului. Furios pe reactia acesteia, Speak a rabufnit si i-a raspuns: “Monica, eu chiar te rog sa nu te mai uiti daca pe bune crezi ca e regie. Noi chiar n-avem nevoie de urmaritori care nuc red in proiect si noi ne plangem (…)”.

Speak a fost criticat de internauti dupa s-a aflat ca fratii Ristei au fost eliminati de la “Asia Express”

Mai mult, iubitul Stefaniei a fost criticat de unii dintre internauti, iar altii au inceput sa-i jingeasca atat pe Daniel si Florin Ristei, dar si pe Alexandru Abagiu si pe prietenul lui cel mai bun, Radu.

“Cumetre, ai fost marlan, ai scuipat mana care ti-a oferit imunitate de atatea ori. Si tie, si la marlanii aia de Fodor si Bontea”, “Baietii cred ca au platit.. pentru cum s-au purtat in competitie… cam invidiosi si rautaciosi… parca erau salbatici, nu s-au apropiat de nimeni… a castigat cine a fost mai bun… este un joc…” sunt doua dintre comentariile negative.

Speak le-a raspuns carcotasilor si a facut apel la empatie si le-a reamintit tuturor ca, in prezent, intreaga lume e in suferinta din cauza pandemiei de coronavirus, iar rautatea ar trebui sa dispara complet.

“Boss, ce e asta aici? De la ce dracu va certati? Ce e cu rautatea gratuita dintre voi? Wtf?! Boss, si in zilele astea, cand trebuie sa empatizam mai mult unu’ cu celalalt, ne bagam si ne jignim, fix fara vreun motiv real! Ne meritam soarta, boss-ilor!”, a scris cantaretul intr-un comentariu pe care-l puteti citi si in galeria foto a articolului.

“Bai, am vazut acum ce va urma saptamana viitoare si pot sa zic ca m-am prapadit de ras. Cum, ma, sa faci pe maimuta in mijlocul strazii?! Bai, va ador, jur”, i-a scris un internaut lui Speak pe contul lui de Instagram.

Echipele care merg in Taiwan, a doua etapa din “Asia Express”

Sorin Bontea si Razvan Fodor, Alina Ceusan si Carmen Grebenisan Adda si Catalin Rizea sunt cele trei echipe care au primit biletele spre Taiwan, dupa ce Speak si Stefania s-au calificat automat in cea de-a doua destinatie “Asia Express”, sezonul 3. Lor li se alatura si Alex Abagiu si Radu, cei care au castigat cursa pentru ultima sansa din Filipine. coral