Casa Regala a Marii Britanii este zguduita de scandaluri, multe dintre ele avand-o ca personaj principal pe Meghan Markle. De data aceasta, chiar unchiul ei arunca in media informatii dure despre nepoata, acuzand-o ca si-a uitat familia si ca a fost o… vicioasa.

Mike Markle este dezlantuit atunci cand se refera la Meghan, considerand ca este nu numai vicioasa, ci si increzuta. A uitat pe toata lumea, chiar daca, in decursul timpului, a fost ajutata de intreaga familie. ”Si-a lasat familia la spate”, acuza acesta.

”Si-a uitat familia. Este vicioasa si increzuta. Mereu am suportat-o si ajutat-o, dar ea si-a lasat familia la spate, a uitat de noi, dupa ce am ajutat-o atat de mult”, a declarat  Mike Markle, conform Daily Mail.

”A fost o viciata”

Unchiul lui Meghan nu are retineri in a spune ca nepoata sa este ”o primadona” care a intors spatele familiei, etichetand-o drept ”razgaiata” si afirmand ca pana si relatia acestia cu propriul tata se afla ”pe butuci”. Imaturitatea nepoatei este considerata o realitate dureroasa, insa Meghan – cel putin pana acum – prefera sa nu raspunda acestor acuzatii venite chiar din partea unui membru al familiei sale.

”Meghan a fost o viciata, o primadona care ne-a intors spatele. Nu inteleg de ce la nunta sa nu a invitat numeroasele persoane care fac parte din viata ei, ar fi fost atat de frumos. Tatal sau, Tom, a petrecut cu ea mult timp fata de alti copii, i-a fost mereu alaturi in tot ceea ce a intreprins. A fost razgaiata, iata de ce comportamentul sau de acum, atat de increzut. Poate ii poarta ranchiuna din cauza originii sale, de ceva legat de trecut. O percep dupa felul in care se raporteaza la diferite persoane, nu numai cu familia sa. Legandu-ma de acest aspect, s-ar putea zice ca e putin imatura”, a mai spus unchiul ei, scrie yve.ro.

coral