Un bărbat din București a făcut un scandal monstru în Dej, după ce a condus zeci de kilometri pentru a discuta cu fosta iubită.

Refuzat de femeie, individul a amenințat-o cu un pistol neletal, i-a adresat insulte și, în final, i-a lovit mașina în mod repetat cu propriul autoturism.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile după ce și-a amenințat fosta iubită și i-a avariat mașina, potrivit Observator News. Incidentul a avut loc marți după-amiaza, în jurul orei 16:30, pe strada Mihai Viteazu din Dej.

Deranjat că fosta lui iubită, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a întrerupt orice contact, ba, mai mult, s-a dus în vizită la o altă persoană, bărbatul din București a condus zeci de kilometri fără permis pentru a încerca să discute cu ea.

Individul i-a adresat femeii expresii jignitoare, a amenințat-o cu un pistol neletal și, furios la culme, s-a suit în propriul autoturism, un Mercedes, pe care l-a înfipt repetat în mașina femeii.

Imediat după episodul violent, bărbatul, cu 10 ani mai tânăr decât fosta parteneră, s-a făcut nevăzut. Polițiștii au pornit imediat pe urmele sale, reușind să-l găsească pe o stradă din Cluj-Napoca.

Bărbatul a fost imobilizat și reținut pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile magistrații clujeni au decis să-l trimită în arest pentru 30 de zile.

coral