Antonia este considerata una dintre cele mai frumoase de femei din Romania, dar si o artista de succes. Vedeta este apreciata de un public numeros, atat pentru cariera ei, viata de familie, si nu in ultimul rand pentru aspectul sau fizic, care este invidiat de femei si dorit de barbati.

Recent, vedeta a postat o imagine pe pagina sa de Instagram, in care apare intr-o ipostaza extrem de senzuala, iar like-urile si comentariile nu au incetat sa apara. Unul dintre fanii Antoniei ii face un compliment, iar apoi ii spune ca nu se potriveste deloc cu Alex Velea: „Esti foarte frumoasa, pacat ca esti casatorita cu blegul ala„.

Antonia si Alex Velea se iubesc de mai bine de patru ani

Cei doi artisti au impreuna doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) si Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cantareata mai are o fiica, pe Maya, din casnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi fosti soti au o disputa care dureaza de cativa ani. Maya Rosaria Castellano s-a nascut pe 28 august 2010. In prezent, ea locuieste in Italia alaturi de bunicii lui Vincenzo.

Mama a trei copii deosebit de frumosi, Antonia arata in continuare senzational si asta o confirma inclusiv topurile de specialitate din strainatate, care nu doar ca au inclus-o in randul celor mai frumoase femei din lume, ci chiar au plasat-o pe locul 8.

De partea cealalta, Alexia Eram si Mario Fresh formeaza un cuplu de mai bine de doi ani, dupa ce s-au intalnit la lansarea unei piese interpretate de Alex Velea.

coral