Specialistii au anuntat ca au descoperit ADN-ul Alexandrei Macesanu in urma analizarii osemintelor descoperite la domiciliul lui Gheorghe Dinca, iar unchiul adolescentei, Alexandru Cumpanasu, a postat un mesaj pe pagina sa de socializare.

Unchiul Alexandrei s-a declarat revoltat si a promis, public,  ca va ”rascoli” tot sistemul.

”Oameni buni ai acestei tari care ne-ati fost alaturi. ALEXANDRA ESTE CONFIRMATA DECEDATA de testele ADN????????. Ministrul Justitiei l-a anuntat pe varul meu Am esuat. Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil. Daca as fi aflat cu cateva ore mai devreme macar de ora 2100 joi…???. STATUL ESTE CEL CARE A OMORAT-O! Dar va promit CA NU VA SCAPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLITIST, JUDECATOR, STS-ist. Asta tine de mine. Si voi rascoli tot acest sistem cu orice pret?????????”, a scris Alexandru Cumpanasu.

Reactiile internautilor au fost de compasiune si de sprijin moral pentru familia aflata in suferinta, numai ca, printre ele, s-a strecurat si o opinie neasteptata. Este vorba despre doar cateva cuvinte scrise de… Tavi Clonda, insa ele aduc o acuzatie foarte grava la adresa lui Alexandru Cumpanasu.  ”V-au cumparat”, a scris Tavi Clonda.

coral