O imagine scandaloasă a făcut înconjurul Internetului. În fotografie, o asistentă medicală are grijă de pacienții infectați cu coronavirus îmbrăcată doar în bikini și sutien!

Scena șocantă a avut loc într-un spital de boli infecţioase din regiunea Tula, Federaţia Rusă. O asistentă medicală s-a lăsat doar în lenjerie intimă pentru a-i trata pe bolnavi. Chiar dacă a îmbrăcat pe deasupra costumul de protecție, acesta era unul foarte transparent, prin urmare se putea vedea tot!

Imaginea ajunsă pe Internet a fost surprinsă de unul dintre pacienții asistentei. Bolnavul a mărturisit că protagonista fotografiei a recurs la acest gest pe motiv că îi este foarte cald în costum de protecție.

În același timp, asistenta medicală susține că nu a realizat că trupul său a fost atât de expus prin costumul de protecție, încât să lase la vedere și lenjeria intimă.

Chiar dacă potrivit presei din Rusia bolnavii de COVID-19 nu au avut nimic împotriva echipamentului „special” al asistentei, Ministerul regional al Sănătăţii a fost de o cu totul altă părere. Acesta a transmis că autoritățile nu tolerează sub nicio formă această atitudine, iar femeia s-a ales cu o avertizare disciplinară.

Presa rusă a mai transmis că imaginea a stârnit reale controverse pe rețelele de socializare. Astfel, în timp ce bărbații au fost de acord cu modul în care s-a prezentat asistenta în fața pacienților, femeile au criticat-o aspru.

coral