In urma cu cativa ani, Serban Huidu si Razvan Ciobanu au fost implicati intr-un scandal. Cei doi si-au aruncat atunci vorbe grele unul altuia.

 Razvan Ciobanu si Serban Huidu au fost implicati intr-un scandal in 2015, atunci cand Carcotasul a aparut pentru prima data, dupa accidentul din 2011, intr-o sceneta la emisiunea de la Prima. Razvan Ciobanu l-a criticat dur atunci pe Serban Huidu.
”Si iar ma mananca limba, pardon mana… sa inteleg ca ”respectu” lu’ Serban Huidu pentru familia celor omorati s-a sfarsit?! Ca asa stiu ca a spus: nu mai apare pe sticla din respect… bai, da in tara asta toti sunt policieni?! Una spun si alta fac?”, a scris Razvan Ciobanu pe contul lui de socializare acum 4 ani.

Iar replica lui Serban Huidu n-a intarziat sa apara.

Razvan Ciobanu s-ar fi atacat ca eu mi-am incalcat promisiunea! Tare croitorasul caruia propria mama i-a zis sa nu mai slabeasca pentru ca ”i-a ramas capul mare”, am incheiat citatul! As vrea sa lamuresc ce am spus ca sa fie clar: pe blog, dupa accident, am scris intre altele asa: ”nu voi mai aparea in prim plan la Cronica si asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am sustinut niciodata ca sunt fara pata, dar reactia unor colegi de breasla l-a lasat fara grai.

Va rog sa intelegeti ca Serban Huidu nu se agata de statutul de persoana publica si ca niciodata nu a facut acest lucru… Nu voi mai aparea la Cronica in prim plan domnu’ Ciobanu, de media nu m-am dezis niciodata! Este meseria mea si o fac asa cum pot. E ca si cum domnul Ciobanu nu ar mai fi croitoras pentru ca a facut din culpa ”deci fara intentie” ceva! In rest ii multumim ”slabanogului care a ramas cu capul mare”, am incheiat citatul din mama sa, care e mare fan al Cronicii si sa speram ca marimea encefalului nu ii afecteaza gandirea”, spunea Huidu in 2015.
Pe numele primit la nastere Mihaita-Razvan Ciobanu, designerul a murit fulgerator in urma unui accident infiorator, petrecut in dimineata de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea in localitatea Sacele dinspre Navodari, judetul Constanta. Dupa orasul Navodari, creatorul de moda ar fi parasit drumul judetean, arata primele date ale anchetei.

Masina de teren si-a continuat drumul pe camp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltata, apoi a intrat inca 150 de metri intr-o zona cu arbusti. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori si a smuls din radacini cativa copaci, iar in final, autoturismul s-a oprit pe roti, izbindu-se frontal de un copac.

Razvan Ciobanu se intorcea de la o petrecere de pe litoral si se pare ca nu purta centura de siguranta in momentul tragediei. Inainte de accidentul dramatic, el a incercat sa trimita un mesaj – designerul implinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Razvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legisti care au efectuat autopsia.

coral