News Flash:

Scandalul termoscanării de la Kaufland. Cine este George Adamescu, regizorul care a înscenat întreg incidentul

22 Mai 2020
1939 Vizualizari | 0 Comentarii
adevarul din spatele scandalului de la kaufland cine este george adamescu regizorul care a inscenat intreg incidentul 457777

Imaginile cu oamenii „bruscați” de Poliție la intrarea în Kaufland București au făcut înconjurul țării, însă multă lume a considerat că întregul eveniment a fost o simplă scenetă pusă la cale pentru a crea emoție.

Cine sunt oamenii care au provocat scandalul de la Kaufland

„Actorii” au fost identificați, cu toate că în filmarea originală fețele lor sunt blurate, cenzurate. Așadar, personajele „scenetei” sunt Doru Ștefanache, expert TS, Sorina Ștefanache, jurnalist și Tiberiu Galambos, reprezentant al Asociației Civică Dreptate.

Cei 4 s-au despărțit după ce au pus în scenă scandalul. Montajul ar fi fost postat de George Adamescu. Reprezentanții Kaufland au fost primii care au acuzat că incidentul a fost regizat, pentru că întreaga scenă a fost filmată cu o cameră profesionistă de către un cameraman.

Opinia publică, în frunte cu mai mulți jurnaliști și politicieni, dar și Poliția, ar împărtăși acest scenariu.

Asociația Civică Dreptate a militat pentru elibererea lui Gregorian Bivolaru

Asociația Civică Dreptate, condusă de Tiberiu Galambos are sediul în Strada Victiriei nr. 17 din Hunedoara.

Filmul incidentului, regizat şi montat profesionist, care susţine punctul de vedere al protagoniştilor scandalului, publicat pe YouTube Reacţia vine după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini din timpul incidentului.

Pe lângă fragmente distribuite pe Facebook , pe YouTube a fost publicat miercuri un film de peste 13 minute, filmat cu o cameră video, nu un telefon, editat şi care include şi explicaţii sub formă de text şi extrase din diverse legi şi din Constituţie, care vrea să inducă ideea că măsurarea temperaturii la intrarea în diverse instituţii şi spaţii publice închise ar fi ilegală şi ar încălca drepturi stipulate în Constituţie.  

Filmul este publicat pe canalul de YouTube al regizorului George Adamescu, care este şi protagonist, alături de soţie, al scandalului.  Acelaşi canal de YouTube mai găzduieşte materiale video pe teme adesea regăsite printre cele răspândite de adepţii diferitelor teorii ale conspiraţiei, cum ar fi mitingurile anti-5G.

Conform Wikipedia, George Adamescu s-a născut în Bucureşti şi a absolvit secţia de regie de film a Universităţii Hyperion, în 1994. În timpul studenţiei, a realizat studii şi filme de scurt metraj, printre care „Vreme schimbătoare" şi „Grieg".    În 2001, a primit finanţare de la Consiliului Naţional al Cinematografiei pentru scenariul scurt-metrajului „Mâinile Tale", iar în anul 2003 a primit aceaşi finantare şi pentru scenariul documentarului „Preţul Aurului". Din anul 2004 până în 2007, a participat la Tabăra de Creaţie anuală a Societăţii Arte Diem ca şef al atelierului de film. În acest cadru, au fost produse filmele „La iarbă verde" şi „Pe o bancă".
 

Reacția Kaufland

„Bună, tuturor. În magazinele noastre nu se mai ia temperatura la intrarea în magazin. Rugăm clienţii să respecte măsurile de igienă şi distanţare socială atunci când vin al cumpărături. Referitor la incidentul de acum două zile, acesta a fost regizat, cu scopul de a crea senzaţional, cele două persoane purtând microfon şi fiind însoţite de un cameraman profesionist.

Vă confirmăm că agenţii de pază au respectat procedurile, ce includ contactarea autorităţilor competente pentru gestionarea cazurilor de agresivitate şi nerespectare a legii. Îndemnăm clienţii să respecte măsurile de protecţie la cumpărături, să îşi păstreze calmul şi să pună sănătatea lor şi a celorlalţi pe primul loc. Facem toate eforturile pentru a preveni răspândirea virusului şi suntem în permanent contact cu autorităţile“, a anunţat compania pe contul său de Facebook.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 33 queries | Mysql time :0.052361 (s)