Un jaf încheiat cu înjunghierea unui tânăr s-a petrecut zilele trecute într-o benzinărie din localitatea Cristian, din Sibiu.

Un jaf încheiat cu înjunghierea unui tânăr s-a petrecut zilele trecute într-o benzinărie din localitatea Cristian, din Sibiu.

Angajatul magazinului de la benzinărie a fost înjunghiat de nenumărate ori de un individ înarmat cu un cuțit. S-a întâmplat pe timpul nopții, iar după incident agresorii au plecat cu banii din casa de marcat.

Întregul incident a fost surprins de camerele de supraveghere de la fața locului și imaginile au fost făcute publice.

Doi bărbați au mers în noaptea de 25 aprilie la benzinăria din Cristian, cu intenția de a fura. În jurul orei 4 dimineața, unul dintre aceștia a intrat în benzinărie unde a dat peste angajatul de acolo, care era singur. A vrut să fure, angajatul s-a opus, iar în acel moment hoțul a scos cuțitul pe care îl avea la el și l-a înjunghiat de angajat de mai multe ori, acesta fiind căzut la pământ. Cei doi au reușit să plece cu aproximativ 500 de lei, potrivit oradesibiu.

”Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, în data de 25.04.2021, în jurul orei 5:30, un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu a intervenit pe DN1, localitatea Cristian, într-o stație de distribuție carburant pentru acordarea de îngrijiri medicale unei persoane de sex masculin, conștient, cu contuzii și plagă prin înjunghiere membru inferior stâng. Bărbatul, de 39 de ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Sibiu”, a declarat Alina Voina, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Oamenii legii l-au identificat, dar încă sunt pe urmele lui.

”În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar la data de 26 aprilie a.c., s-a reușit identificarea presupusului autor, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Săliște, respectiv a presupusului complice, un sibian în vârstă de 24 de ani.
La aceeași dată, față de presupusul complice s-a dispus măsura reținerii 24 de ore, iar la data de 27 aprilie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus plasarea bărbatului sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

De asemenea, autoturismul cu care cei doi presupusi faptas ar fi parasit locul faptei a fost identificat si ridicat de catre politisti pentru continuarea cercetarilor.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr continuă investigatiile în vederea depistării presupusului autor și aplicării măsurilor legale în consecință”, a declarat elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. coral