Scene halucinante la inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Numeroase persoane s-au strans la inmormantare, iar o femeie a inceput sa strige in gura mare: "Ei l-au omorat!".

"Fata de alte vedete, Razvan Ciobanu era foarte cuminte si de asta mi-a placut de el. Dar el, saracul, cred ca a cazut si intr-o depresie puternica, din care nu a mai putut sa isi mai revina. Oricum, moartea lui a fost foarte dificila, eu cred ca a fost pus de cineva si omorat. Imi pare rau, ca era un copil tanar, macar sa il lase sa traiasca, de ce nu l-a lasat sa traiasca? Ei l-au omorat, mafia, mafia cu drogurile l-au omorat, eu asa cred. Nu a fost un accident, de ce l-au schimbat, de ce i-au intors mainile sus, de ce l-au pus pe o parte si de ce nu l-a lasat asa cum a cazut el? Persoana care l-a omorat, a cazut la 100 de metri de unde a cazut el si a murit", a strigat femeia care a venit sa isi ia ramas-bun de la Razvan Ciobanu.

Multe persoane participa la inmormantarea lui Razvan Ciobanu, inclusiv persoane care, aparent, nu au avut nicio legatura cu designerul in timpul vietii. Printre vedetele care au venit la inmormantare se numara Catalin Botezatu, Raluca Badulescu, Oana si Marius Elisei.

Printre persoanele celebre si apropiate de Razvan Ciobanu care se absenteaza se afla Adina Buzatu. Cunoscutul designer a explicat pe pagina ei de Facebook de ce a decis sa nu participe la inmormantare.

coral