Un politist a avut parte de o surpriza de proportii intr-o statie de metrou, in urma intalnirii intamplatoare cu o femeie fara adapot. Politistului nu i-a venit sa creada ceea ce aude, asa ca a scos telefonul si a inregistrat-o pe femeia respectiva.

Intalnirea surprinzatoare a avut loc in statia Wilshire and Normandie Purple Line, Los Angeles, iar politistul de la Departamentul de Politie al orasului a intalnit-0 pe Emily Zamourka – idfentificata ulterior -, o femeie din Rusia care traieste pe strazi. Spre surprinderea politistului, femeia a inceput sa cante – intr-o interpretare remarcabila – o… arie din Puccini.

Politistul a avut prezenta de spirit de a o inregistra – cu ajutorul telefonului mobil – pe Emily Zamourka, postand filmuletul chiar pe pagina de Twitter al Departamentului de politie. Fireste, inregistrarea a devenit virala. Povestea femeii este una emotionanta. Ea nu are pregatire muzicala, insa a invatat sa cante la vioara si la pian. Cu mai multa vreme in urma, reusea sa castige bani cantand la vioara, numai ca – la un moment dat – vioara in valoare de nu mai putin de 10.000 de dolari i-a fost furata. Nu sunt cunoscute, inca, alte detalii despre Emily Zamourka si despre circumstantele in care a ajuns, din nefericire, sa doarma pe strada.

coral