O femeie din Neamț a decis să se răzbune pe soț și tânăra cu care a fost înșelată.

Totul a avut loc în orașul Iași. O femeie din Neamț a aflat de la un vecin că soțul ei i-a fost infidel. După ce a aflat cine este femeia cu care soțul ei își petrece timpul, femeia a văzut roșu în fața ochilor de gelozie. ajutată de vecin, femeia în vârstă de 23 de ani a răpit-o pe minora de 17 ani cu care soțul o înșela. Cei doi au dus-o în cartierul Păcureţ. Femeia geloasă a supus-o pe tânără unor chinuri groaznice. Ea a fost bătutuă crunt, tunsă în cap și după lăsată să plece.

A doua zi, fata în vârstă de 17 ani s-a prezentat la poliție și i-a reclamat pe cei doi agresori. Ei au fost aduși în fața autorităților și au fost reținuți pentru 24 de ore. Cei doi tineri au fost aduși astăzi, 7 decembrie, în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au efectuat 3 perchezitii domicilare, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și amenințare.

Din cercetări a rezultat că un tânăr s-ar fi întâlnit cu o tânără, pe care o cunoștea pe raza mun. Iași și ar fi dus-o, contrar voinței sale într-o altă zonă, unde ar fi fost așteptați de două fete, care ar fi agresat-o.

În baza probatoriului administrat în cauză tânărul de 23 ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore", au declarat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

coral