La doar o zi distanță după incendiul de la Spitalul Matei Balș, președintele României a fost surprins pe pârtia de schi, bucurându-se de timpul petrecut în aer liber. Echipat corespunzător, Klaus Iohannis s-a fotografiat cu turiștii și chiar a vorbit cu unii dintre ei. Totuși, ceea ce a atras atenția la ținuta de schior a președintelui au fost schiurile lui Iohannis. Cât costă și ce marcă sunt acestea sunt întrebările de pe buzele curioșilor.

Schiurile lui Iohannis, o mică avere. Cât a plătit președintele României pe echipament

Președintele Klaus Iohannis a ales să se relaxeze la munte, pe pârtia de la Păltiniș, unde a ajuns în urmă cu câteva zile. După ce a făcut o vizită oficială la locul tragediei de la Matei Balș și a susținut o declarație de presă, Iohannis a pornit spre stațiunea montană, situată în apropiere de Sibiu. Acesta este pasionat de schi, dovedind faptul că îndrăgește sportul de iarnă prin echipamentul ales. Schiurile lui Iohannis par să coste o mică avere, fiind produse de una dintre cele mai scumpe firme din lume.

O pereche de schiuri Stöckli Laser, precum cele purtate de către președintele Iohannis ajunge chiar și la o mie de euro. De asemenea, clăparii asemănători celor purtați de către oficialul român ajung la aproximativ 800 de euro. La acest echipament se adaugă și vestimentația specială pentru schi, vizibil de calitate. Pentru că se afla într-o stare bună, președintele Iohannis nu s-a opus câtorva fotografii cu turiștii pe care i-a întâlnit, ba chiar a și dialogat cu unul dintre aceștia.

 

coral