Tatal Luizei Melencu, fata disparuta in urma cu fix 4 luni si despre care monstrul din Caracal a declarat ca a incinerat-o, da peste cap toata ancheta. Barbatul a declarat, intr-un interviu oferit Romania TV, ca el este cel care a vorbit ultima data cu fiica sa si nu mama Luizei, asa cum sustinea aceasta.

Mai mult, omul a prezentat si o scrisoare primita de unchiul sau in care i se transmite ca fetele, Alexandra si Luiza, sunt moarte si sa nu le mai caute, potrivit stiripesurse.ro.

”In scrisoare scrie asa: domnilor, va rog frumos sa nu mai cautati fetele, sunt moarte. Nu am primit-o eu, a primit-o matusa mea, unchiul meu. Am sunat la 112. Va dati seama cum ma simt eu. Nu pot sa ma apropii de casa mea, din cauza lor. Astept sa vina DIICOT sa ia aceasta proba, aceasta scrisoare. Eu am vorbit cu fata la 11:30 in data de 14 aprilie.

Nu a vorbit mama ei. Ea m-a sunat pe mine si mi-a spus: ”tati, am venit la Caracal sa scot banii pe care mi i-a trimis mami din Anglia. Si i-ai scos? Nu! Si ce faci acum? Ma duc acasa! Tati am ajuns la ocazie, am oprit ocazia si te sun cand ajung acasa. A fost ultima vorba cu Luiza. A venit masina mortii, probabil. Eu simt ca traieste. Pe mine m-au indepartat, sotia si cu socrul meu… Nu pot (n.r. plange). In scrisoare scrie foarte clar ca fetele sunt moarte. Eu simt ca Luiza traieste si acolo unde este nu e bine…”, a precizat Claudiu Melencu la Romania TV.

coral