Isabella Popa, o fată de 14 ani din Cluj, a scris o scrisoare emoţionantă după decesul Raisei, fetiţa accidentată mortal de un poliţist, în Sectorul 1 din Capitală, care a fost înmormântată azi.

Redăm în continuare textul scrisorii fetiţei din Cluj, pentru Raisa

"Dragă Raisa,   

Cu toate că nu te-am cunoscut niciodată, vestea morţii tale m-a întristat teribil. Am plâns pentru tine deoarece Dumnezeu a fost nedrept cu tine şi te-a luat prea repede dintre noi.   

Cu toate acestea ştiu că acum acolo unde eşti tu, în Rai, ne priveşti şi eşti mai fericită decât aici, pe Pământ. Părinţii tăi nu mai trebuie să plângă şi să fie trişti fiindcă ei nu te-au pierdut definitiv, ci te vor întâlni într-o zi sus în ceruri aşa cum îmi doresc să te întâlnesc şi eu.    Îl rog pe Dumnezeu să te ierte, dacă ai avut păcate şi să îţi ofere odihna veşnică.    Şi eu sunt de aceeaşi vârstă cu tine, iar de azi eu te vor considera prietena mea şi îmi doresc să mă călăuzeşti pe mine şi pe toţi pe care îi iubeşti să facă tot ce e bine.   

Până când ne vom revedea sus în ceruri, trebuie să trăim cu speranţa că te vom vedea odată şi atunci vom fi cei mai fericiţi.   

Cu cel mai mare drag, Popa Isabella din Cluj”.  

Reamintim că o autospecială a Poliţiei a accidentat grav joi două fetiţe aflate pe o trecere de pietoni din sectorul 1 al Capitalei. Una dintre victime, în vârstă de 13 ani, a decedat în drum spre spital. Cealaltă a fost internată în stare gravă.   Raisa, fetiţa ucisă de maşina de poliţie a fost înmormântată astăzi  

Raisa a fost înmormânstată astăzi, în sicriu alb, în timp ce sute de oameni au condus-o pe ultimul ei drum.  

Şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, a anunţat sâmbătă că poliţistul implicat în accidentul în care o fetiţă a murit pe o stradă din Sectorul 1 a fost pus la dispoziţie, în urma deciziei procurorului de a-l plasa pe acesta sub control judiciar.  

 

coral