Ochelarii reflectă esență stilului dvs. Pentru unii, alegerea perechii de ochelari pentru a se potrivi cu stilul poate fi o sarcină descurajantă, dar principalul lucru este să va simțiți confortabil. Alegeți un cadru bazat pe stilul dvs. personal și care să se adapteze bine la ceea ce faceți zi de zi și, cel mai important, la nevoile dvs. Dacă desfășurați o activitate profesională în fața unui ecran, este primordial să aveți o pereche de ochelari protecție PC comozi și eleganți în același timp.

Alegerea potrivită a unor ochelari protecție PC în conformitate cu stilul dvs.

Dacă va plac culorile neutre, croielile clasice, tocurile înalte, atunci aveți un stil clasic.

Aspectul clasic este adesea foarte asociat cu ochelarii cu rame simple și negre Alegeți o pereche de ochelari cu rame în culori neutre care să se potrivească oricărei piese vestimentare din dressing. Îndrăzniți să purtați ochelarii „ochi de pisică” care au fost adesea purtați de vedete de cinema precum Audrey Hepburn și Grace Kelly. Favorizați tăieturile și materialele drepte, cum ar fi mătase și cășmir.

Dacă va plac materialele vaporoase, culorile pastelate, pantofii de balerină și accesoriile delicate, aveți un stil mai feminin. Evitați cadrele masive și culorile prea întunecate care creează un contrast puternic cu stilul dvs. Cu toate acestea, nu trebuie să vă limitați opțiunile la cadre mai clasice. Puteți purta un ochelari cu rame mai mari optând pentru tonuri deschise și chiar plastic transparent. În acest fel, aspectul rămâne delicat, dar ochelarii adaugă o notă puțin mai hotărâtă.

Dacă sunteți fascinată de mobilă veche și rochiile vintage, aveți un stil retro. Optați pentru o pereche de ochelari de protecție calculator cu aspect retro pentru a va îmbunătăți aspectul vintage. Trebuie să păstrați liniile simple. Aveți de ales dintre mai multe modele care se adaptează stilului dumneavoastră. Pentru a rămâne în spiritul retro, optați pentru rame negre. Pentru un look vintage perfect, alegeți un cardigan tricotat combinat cu blugi și cizme înalte.

Dacă va place îmbrăcămintea supradimensionată, culorile strălucitoare, modelele popping și accesoriile strălucitoare, aveți un stil de artist. Aspectul de artist vă permite să experimentați după cum doriți. Alegeți culori și materiale la modă, atât pentru haine, cât și pentru ochelari. Purati rame colorate și spargeți tiparele. Exprimați-va creativitatea. Ochelarii vor deveni elementul cheie al look-ului și vor fi în centrul atenției!

Mituri legate de stilul ochelarilor

Față rotundă, rame rotunde, față pătrată, ochelari dreptunghiulari: Fals. O formă rotundă va înmuia o figură prea unghiulară. Mai presus de toate, fețele rotunde au norocul de a purta aproape orice formă, atâta timp cât cadrul nu iese dincolo de conturul feței și linia superioară a sprâncenelor.

O ramă cu cadru transparent va fi mai discretă. Adevărat și fals. Dacă o ramă fără margini lasă mai mult spațiu pentru lumină, nu devine invizibilă. Uneori, un cadru frumos pe un ton neutru, adaptat la fizionomie, se va îmbina mai bine cu figura dvs.

Ochelarii de culoare închisă sau cu rame largi accentuează fizionomia. Adevărat. Dar când formă ramelor este originală, ele pot marca personalitatea sau pot îmbunătăți aspectul. Unele vedete sunt renumite și pentru ochelarii lor extravaganți, care subliniază caracterul lor puternic.

După toată această trecere rapidă prin stilurile de ochelari, se cuvine să nu uităm esențialul. O pereche de ochelari protecție PC, spre exemplu, ne este necesară în primul rând și nu este doar un accesoriu la modă. Purtăm ochelari protecție PC pentru a ne asigura o stare a sănătății ochilor optimă. Asta nu înseamnă că ne cufundăm în muncă și uităm să ne simțim bine în pielea noastră! coral