News Flash:

Se circulă pe toate cele patru benzi ale Podului N din Mănăștur

6 August 2019
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
Podul N

Emil Boc a anunţat a anunţat luna trecută că până pe 15 septembrie se va circula normal pe podul N din Mănăştur, iar acest lucru se întâmplă mult mai repede.

Drumarii s-au mişcat excelent şi au terminat parţial lucrările la Podul N din Mănăştur,  iar în acest moment se poate circula pe toate cele patru benzi. Lucrările au demarat în luna februarie, iar pentru mulţi şoferi din Floreşti şi Mănăştur a fost un adevărat chin trecerea prin acest punct cheie al oraşului.

„Începând cu 1 septembrie 2019, se va circula pe Nodul N pe patru benzi, chiar dacă lucrările de modernizare vor continua. Acum se circulă pe două. Termenul de finalizare este decembrie 2019, Când vin copiii la școală, se va decongestiona traficul în zonă", a declarat Boc la vremea respectivă.

În urma lucărilor, podul va avea o față nouă, urmând a fi regândite carosabilul și trotuarele. De asemenea, va fi modernizat iluminatul public, va fi instalat un sistem de supraveghere video și vor fi efectuate reparații de infra- și suprastructură a pasajului.

Stâlpii de pe pod vor avea 6 m înălțime, iar cei de pe străzile din jur, 10 m. Noii stâlpi de iluminat au fost împărțiți astfel: 15 pentru Calea Florești, câte 10 pentru strada Bucium și Bulevardul 1 Decembrie, respectiv 39 de stâlpi pentru bretelele de urcare pe pod.

De asemenea, va fi realizată o hidroizolaţie performantă, se vor pune borduri de granit și vor fi montate panouri fonoabsorbante pentru a diminua zgomotul produs de trafic. Pasajul va avea partea carosabilă de 18,50 m lățime, pista de bicicliști de 2 m lățime pe partea dreaptă și trotuare de 1,20 m lățime dreapta, respectiv 1 m lățime pe partea stângă. Valoarea totală a proiectului se ridică la suma de 1,1 milioane de le (TVA inclus).

Sursa: monitorulcj.ro

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

circulatie podul n nodul n manastur
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 22 queries | Mysql time :0.060822 (s)