Campanie de mediu – Vineri, 26.02.2021, în municipiul Turda se va face marea debarasare de echipamente și deșeuri electrice!

Primăria Municipiului Turda împreună cu Societatea Locală de Colectare – SLC Centru pune la dispoziția cetățenilor un serviciu GRATUIT de colectare de la domiciliu sau de la sediul instituțiilor/firmelor a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice, în baza unei programări prealabile stabilite de comun acord, apelând nr. de telefon 0756.026.917. Serviciul se adresează atât gospodăriilor individuale cât și instituțiilor, firmelor private.

De asemenea, rămânem consecvenți parteneriatului nostru, astfel că, la sfârșitul fiecărei luni, vom continua să colectăm deșeurile electrice de pe raza municipiului Turda. Programul de desfășurare a activităților de debarasare este 9:00-17:00. Acțiunea de colectare se desfășoară în fiecare ultimă sâmbătă din lună.

Multumim tuturor cetățenilor municipiului Turda care au înțeles importanța debarasării corecte a deșeurilor electrice, alegând pentru viața lor și a copiilor lor un mediu sănătos și verde!

coral