News Flash:

Se construiește un bloc de 10 etaje, în zona Plopilor, unde există un teren cu spațiu verde neamenajat

11 Decembrie 2019
1517 Vizualizari | 0 Comentarii
plan

Consilierii locali au adoptat cu 24 de voturi pentru, proiectul de hotărâre privind construirea unui bloc de 10 etaje în zona Plopilor, pe un teren unde în prezent există o zonă verde neamenajată.

La propunerea comisiei de specialitate numărul 3 s-a votat un amendament referitor la faptul că circulațiile auto, velo, precum și spațiile verzi amenajate vor avea acces public nelimitat.

Consilierii locali Radu Moisin șl Loredana Pop nu au participat la votul pentru acest proiect.

Clădirea cu funcțiuni mixte și o înălțime de 10 etaje va fi ridicată în zona Plopilor în vecinătatea Parcului Sportiv Iuliu Hațieganu. Beneficiarul este General Construct SRL, o firmă din Suceava, iar proiectantul este Arhimar Serv.

Proiectantul a obținut un regim de înălțime de 10 etaje, deși este vorba despre o parcelă încadrată parțial în zonă construită protejată, zonă verde, scuaruri, grădini publice, parcuri.

Argumentul adus a fost unul simplu, dar se pare convingător: în apropiere mai există și alte clădiri de 10 etaje. Practic deși PUG-ul prevede în această zonă maxim 3 etaje s-a obținut o derogare. Pe suprafața de teren de 9.931 de metri pătrați se propune construirea unui bloc de tip lamă.  În acest moment parcela este liberă de construcții, de fapt o zonă verde neamenajată. Accesul la noua clădire se face din strada Plopilor.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

constructie bloc 10 etaje zona plopilor aprobare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1416 (s) | 33 queries | Mysql time :0.069731 (s)