News Flash:

Se introduc benzi dedicate transportului în comun din Florești pană în Mărăști

22 August 2019
1158 Vizualizari | 0 Comentarii
banda dedicata

Primarul Emil Boc a anunțat că se analizează introducerea de benzi dedicate transportului în comun din Florești și până în Mărăști.

Ambiția, nu ambiția, viziunea pe care am propus-o este ca de la intrarea în Cluj-Napoca, din Florești chiar, până în Mărăști, să avem linii dedicate. Ni se spune că nu se poate permanent pe un anumit tronson. Atunci am cerut intervale orare în care să putem avea linii dedicate dimineața și după amiaza spre seară pentru a încuraja transportul în comun și să extindem în alte zone aceste linii dedicate.

După părerea mea, soluția alternativă la mașină trebuie să fie una coerentă printr-un sistem de transport în comun coerent, benzi dedicate și care să ofere confort cetățeanului.

Soluția mea este de la intrarea în Cluj, din Florești, dacă se poate, dar aici trebuie să avem o discuție cu Drumurile Naționale, domnul prefect s-a oferit și mi-a arătat sprijinul pentru o asemenea măsură, pentru a putea gândi o bandă dedicată și ea să fie continuată pe intervale orare până în Mărăști pentru a avea un circuit coerent”, a declarat Emil Boc, la un post de radio.

Problema constă în obținerea avizului de la CNADNR, companie refractară la orice concesie.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

banda dedicata autobuz floresti marasti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1689 (s) | 33 queries | Mysql time :0.078545 (s)