PMP Cluj a ales candidatul pentru Primăria Chinteni. Domnul Vasile Roșu pregătește un program de candidatură axat pe problemele existente în comună ce necesită rezolvare imediată.

Domnul Vasile Roșu, candidat PMP consideră că e nevoie ca absorbția fondurilor europene pentru comuna Chinteni să urmeze o procedură mult mai eficientă astfel încât comunitatea să beneficieze mult mai mult de aceste fonduri.

Astfel, pe planul candidatului PMP se află finalizarea tuturor lucrărilor începute și neterminate precum căminul Deușu și podul Chinteni. De asemenea, se va reveni asupra rețelei de energie electrică; se vor înlocui transformatoarele vechi cu unele noi și performante care să asigure rezistența regimului electric în toată comuna.

Candidatul PMP, Vasile Roșu propune construirea unei parcări în zona Primăriei dedicată contribuabililor. Cetățenii nu vor mai fi nevoiți să parcheze mașinile pe zona carosabilă și să îngreuneze traficul. Se vor amenaja și trotuare pentru a permite pietonilor să circule în siguranță.

Un alt proiect important pentru comuna Chinteni este modernizarea și reabilitarea drumurilor comunale și căilor de acces deoarece se află într-o stare precară. Datorită drumurilor în condiții deplorabile din comunele Clujului, atragerea investitorilor și crearea de locuri de muncă sunt aproape imposibile. Dezvoltarea comunelor este încetinită din cauza acestor servicii de bază pe care administrațiile locale întârzie să le rezolve, inclusiv accesul localnicilor la utilități precum apă, gaz și curent electric. Candidatul PMP va reveni asupra proiectelor ce asigură accesul localnicilor la utilități pe întreaga rază a comunei.

Domnul Vasile Roșu intenționează să construiască o școală nouă în comuna Chinteni, iar elevii să se bucure de un proces educațional în condiții potrivite. Pentru a asigura o administrație locală eficientă, candidatul PMP, Vasile Roșu va menține un dialog deschis cu cetățenii prin organizarea unor dezbateri publice pe proiectele din comună. De asemenea, ședințele Consiliului Local și ale Primăriei vor putea fi accesate de către cetățeni.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

coral