Tânăra de 17 ani care s-a stins subit ieri la o sală de fitness din județul Alba, se pregătea să obțină permisul de conducere și intenționa să dea admitere la facultate în Cluj, însă visele i-au fost năruite după ce un exercițiu care părea aparent banal a făcut-o să cadă de pe picioare.

Flaviei M. i-a fost năruit destinul după ce sâmbătă după-masă, aceasta nu a mai putut respira în timpul unui exercițiu ușor la o sală de fitness din municipiul Alba Iulia și a intrat în stop cardio-respirator.

Adolescenta care era ştiută ca mare iubitoare de sport, fostă înotătoare de performanţă, a mers la o sală de fitness din oraş. A executat câteva exerciții cu o bară fără greutăţi, care cântărea aproximativ de 20 de kg, însă la un moment dat a spus că nu mai poate să respire. A căzut din picioare, şi toţi au sărit să o ajute, potrivit antena3.ro.

Tocmai patronul sălii de fitness a fost cel care a sunat la numărul de urgențe 112. Din nefericire, tânăra intrase deja în stop cardio-respirator. La numai 17 ani şi fără probleme de sănătate ştiute, a făcut infarct.

Tânăra decedată subit la o sală din Alba se pregătea de admitere la Cluj

Fata silitoare şi zâmbitoare, voluntar la Crucea Roşie şi Cercetaşii României (potrivit informațiilor de pe profilul de Facebook), care se pregătea de admitere la facultate în Cluj şi planifica să îşi ia permisul auto anul viitor, i-a lăsat pe toţi în stare de şoc, mai arată sursa citată.

Acum e la Institutul Medico Legal, iar mâine va fi depusă la capela cimitirului din oraş.

coral