Marile ștranduri din Cluj se redeschid pentru public cu capacitate mai mare, după o lungă perioadă de pauză.

Bazinul Universitas al UBB vă așteaptă, din această săptămână, la înot.

”Bazinul a fost redeschis pentru public, cu respectarea normelor de siguranță sanitară. Astfel, trei culoare de înot, cu o capacitate de maximum 10 persoane / culoar vă vor sta la dispoziție zilnic, între orele 6.00 și 21.00. Accesul se face pe baza unei programări la numărul de telefon (0264) 405 346”, transmite Universitatea.

Și complexul din Grigorescu se redeschide.

”Dragi prieteni, cel mai probabil din 15 iunie redeschidem bazinul. Ați așteptat îndelung acest moment și voi, am primit sute de mesaje și vă mulțumim. Ne-am dorit cu ardoare și noi, iar acum deschidem porțile, în limita a 70% din capacitate.

Trebuie să știți că, începând cu 1 iunie, am igienizat bazinul și l-am umplut; apa are acum 18 grade Celsius și continuă să se încălzească. Estimăm că în câteva zile va ajunge la temperatura optimă. Mesajul nostru este în principal către deținătorii de abonamente și către cursanții noștri, copii și adulți, față de care am rămas datori.

Intrarea se va face pe bază de programare. Apoi, în limita capacității, vom elibera și bilete. Abia așteptăm să ne revedem la bazin și să facem ceea ce știm noi mai bine: să înotăm”, se arată pe facebook.

coral