Lucrările de întreținere demarate de Consiliul Județean Cluj pe drumul județean 103V Someșu Rece – Stolna continuă în ritm susținut, ele intrând în faza de așternere a stratului rutier de balast stabilizat, etapă premergătoare asfaltării.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Acest strat suport a fost deja amplasat pe o lungime de peste un kilometru, pe ambele sensuri de circulație. Este important ca locuitorii din zonă, dar și turiștii aflați în tranzit, să aibă răbdare și să respecte indicatoarele rutiere de pe șantier. La finalul lucrărilor, acest drum județean va fi unul extrem de ofertant pentru toți cei care doresc un acces mai rapid spre cele două drumuri turistice care urcă spre zona montană a județului, respectiv DJ 107P Gilău – Someșu Rece – Mărișel și DJ 107M Luna de Sus – Săvădisla – Băișoara – Iara – limită cu județul Alba”.

Valoarea totală a lucrărilor de întreținere care se realizează pe acest sector de drum județean cuprins între pozițiile kilometrice 3+400 și 9+400 este de 2.704.786 lei, banii fiind asigurați din bugetul Consiliului Județean Cluj.

Lucrările se vor finaliza cu așternerea unui strat de covor asfaltic, respectiv cu realizarea de marcaje rutiere specifice.

coral