News Flash:

Seara filmului german, maine, la Cinema Marasti

1 Aprilie 2013
1160 Vizualizari | 0 Comentarii
Asociatia Studentilor vorbitori de limba germana Gutenberg” organizeaza in cadrul celei de-a doua editii a ”Universitatii pentru elevi” , in data de 2 aprilie 2013, la ora 20:00, la Cinema Marasti, o seara de film german.

In perioada 1-4 Aprilie 2013 Linia de Studiu Germana a Universitatii Babes-Bolyai va gazdui ”Universitatea pentru elevi” - in germana ”Schüleruni”. Acest proiect initiat de Lectorul DAAD la Facultatea de Studii Europene Gregor Hübner si organizat in cooperare cu ”Centrul pentru Stiinte Europene si Relatii Internationale” (ZEWI) va implica 80 de elevi vorbitori de limba germana din toate colturile tarii si are ca scop prezentarea ofertei de studiu in limba germana a UBB-ului. Astfel elevii de liceu veniti la Cluj vor avea posibilitatea sa viziteze diverse facultati ale Universitatii si vor participa si la un tur al orasului organizat de Dr. Conf. Edit Szegedi din partea Facultatii de Studii Europene.

Programul de timp liber al acestui eveniment va fi organizat de Asociatia studentilor vorbitori de limba germana ”Gutenberg”. Parte din acest program de relaxare va face si seara de film german care va avea loc in data de 2 aprilie la ora 20 la Cinema Marasti. Filmul german pe care elevii veniti in vizita la Cluj il vor putea viziona se numeste ”Absurdistan”. Localizat intr-um sat desertic dintr-o tara anonima, aceasta pelicula reprezinta o satira inteligenta a filmelor de dragoste.

Organizata la a doua editie, ”Universitatea pentru elevi” - in germana ”Schüleruni” doreste sa mareasca vizibilitatea si atractivitatea ofertei de studiu in limba germana la Universitatea Babes-Bolyai si sa contribuie astfel la o imbunatatire si diversificare a spatiului academic romanesc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

asociatia studentilor germana gutenberg cinema marasti zewi cluj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1412 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025640 (s)