News Flash:

Secretarul de stat al SUA de Ziua Națională: Le doresc românilor o Zi Naţională fericită; Relaţia noastră este puternică

1 Decembrie 2022
456 Vizualizari | 0 Comentarii
Antony Blinken ureaz La mul i ani Rom niei de Ziua Na ional

Secretarul de stat american Antony Blinken urează "La mulţi ani!" României de Ziua Naţională şi subliniază că 2022 este un "an special", aniversându-se 25 de ani de Parteneriat strategic între Statele Unite şi România.

"În numele Statelor Unite ale Americii, felicit poporul român la sărbătorirea Zilei Marii Uniri. Acest an este unul special, când marcăm 25 de ani de Parteneriat strategic între Statele Unite şi România. Relaţia noastră este puternică fiindcă este construită pe valori împărtăşite şi pe un angajament comun faţă de pacea şi prosperitatea cetăţenilor noştri şi a oamenilor din întreaga lume. Vizita mea la Bucureşti la începutul acestei săptămâni ilustrează forţa cooperării noastre strânse şi continue în multe aspecte, inclusiv al securităţii, în timp ce rămânem uniţi cu Aliaţii şi cu partenerii noştri ca răspuns la războiul brutal şi neprovocat al Rusiei împotriva Ucrainei", se arată în mesajul oficialului american, potrivit Ambasadei SUA la Bucureşti.

Blinken le transmite românilor "o zi naţională foarte fericită" şi spune că aşteaptă cu interes ca parteneriatul bilateral să fie "şi mai puternic în anul care urmează"

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0880 (s) | 22 queries | Mysql time :0.034152 (s)