După ani buni în care s-a confruntat cu kilogramele în plus, Minodora a câștigat lupta cu greutatea. Silueta artistei este într-o continuă transformare de când a optat pentru operația de micșorare a stomacului, dar chiar și așa, intervenția nu a fost soluția finală, dat fiind că ulterior ajunsese la aceleași număr mare pe cântare. Interpreta a dezvăluit ce anume i-a fost aliat de nădejde când se afla la capătul puterilor!

Minodora a recunoscut că deși a fost operată pentru micșorarea stomacului, la scurt timp după, a căzut pradă tentațiilor dulci și a dat iama în preparatele nesănătoase care au făcut-o să revină la numărul mare de kilograme din cauza căruia a fost la un pas de depresie.

„Am slăbit 21 de kg, m-am menținut trei ani și pe urmă n-am mai putut. Am mâncat fără carbohidrați, fără dulciuri, fără băutură, alcool, am înnebunit. Am rezistat până am ajuns la mama acasă și am poftit la cornulețe cu gem. Și am mâncat un lighean din ăsta mare. În momentul în care papilele gustative deprind gustul de bun, e nasol. Eu cât am stat acolo, trei-patru zile, cu cornulețe cu gem nonstop, m-am și nenorocit. După, am crezut că nu m-am îngrășat. Și am tot mâncat și am ajuns la 98 la loc”, a spus Minodora, la o emisiune TV.

După ce a conștientizat că nu se afla deloc pe drumul cel bun, în ciuda intervenției suferite, Minodora a decis să adopte un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă și pe mișcare fizică. Însă pe lângă asta, artista a dezvăluit că un alt ajutor de nădejde i-a fost și niște picături care au rolul de a-i tăia pofta de mâncare.

„Acum, de un an de zile, sunt atentă la ce mănânc. Mănânc mai puțin și mă ajută niște picături aduse din străinătate care taie pofta de mâncare. Eu am făcut două luni de zile masaj și intenționez să intru ca lumea la sport”, a mai explicat Minodora.

coral