News Flash:

Sediul "Royal School in Transylvania" din Cluj, scoala pe model britanic care costa 6000 de euro pe an, aproape de finalizare FOTO

2 Septembrie 2015
2738 Vizualizari | 0 Comentarii
Royal School
Sediul Royal School in Transylvania, scoala care propune un nou model educational la Cluj, este aproape de finalizare, urmand ca activitatile didactice sa inceapa din aceasta toamna. Situat pe strada Henri Barbusse, in incinta cladirii de birouri Cluj Business Center, locatia scolii  Royal School in Transylvania va beneficia de cele mai moderne facilitati pentru elevii din ciclul primar, urmand ca apoi, pe masura dezvoltarii, sa ofere progame educationale si pentru ciclul gimnazial si liceu.

Royal School in Transylvania propune o "a patra cale" in educatie. E condusa de un consiliu de 39 de guvernatori, persoane din tara si din strainatate specializate in diferite domenii, de la business si ONG-uri pana la profesori sau parinti. Nu e scoala privata, nici de stat si nici confesionala, ci o scoala a comunitatii, dupa cum insista directorul ei si initiatorul acestui proiect.

La Royal School, elevii vor invata dupa curriculumul national din Anglia. Cursurile vor fi in engleza, franceza si germana vor fi studiate alaturi de limba materna: romana, maghiara sau germana. Se va pune accent pe competenta in IT, un indicator al alfabetizarii in lumea de azi.

Scoala va incepe sa functioneze in toamna, cu clase din ciclul primar, urmand sa se extinda apoi cu clase de gimnaziu si de liceu.

13 fondatori au sustinut investitia initiala, urmand ca, in timp, scoala sa se finanteze din taxe, proiecte si sponsorizari.

Cu toate taxa de scolarizare pentru un an nu va fi tocmai ieftina, situandu-se undeva in jurl cifrei de  6050 de euro, aceasta va include transportul, masa, manualele si dar si uniformele elevilor care-i vor trece pragul.  

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Royal_School_2.png
cluj gimnazial liceu scoala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1445 (s) | 34 queries | Mysql time :0.060758 (s)